Succesverhaal

Vicky van Dintheren

Ik ben bij Teun terecht gekomen nav een forse kuitblessure, waarvoor ik een uitgebreid revalidatietraject nodig had. Waar andere medici in dit traject zich continu hebben gefocust op mijn onderbenen, was Teun degene die juist keek naar de gehele bewegingsketen. We zijn dan ook begonnen vanuit een minimale keten basis van mijn gehele lijf alvorens we zijn overgestapt naar trainingen die meer op mijn benen gericht waren. Gaandeweg merkte ik steeds meer verbetering in mijn algehele belastbaarheid.

Teun verlegt nog steeds wekelijks mijn grenzen. Iets waar ik niet altijd even blij mee ben, maar wat uiteindelijk wel dusdanig veel resultaat geeft dat ik nu weer dingen kan die ik 2 jaar lang niet heb gekund. Ik heb inmiddels al mijn sportactiviteiten en werkzaamheden weer op kunnen pakken zonder pijnklachten en ben nu in de training op een punt beland waarvan ik nooit had gedacht daar ooit nog te kunnen komen. Het enige minpunt is dat ik daardoor wekelijks last heb van spierpijn. Iets waar ik Teun ook wekelijks weer met boze blik mee confronteer, maar dat maakt helaas weinig indruk.

Teun, bedankt voor alle hulp tot nu toe en ik blijf de komende tijd nog graag, ondanks de spierpijn, met plezier bij je trainen!

Contact

Interesse in een gratis proefles of wil je meer informatie?
Neem dan nu contact op via onderstaand formulier en wij helpen je graag verder!

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Uw bericht